Random objavili novi spot pred beogradski nastup


Beogradski sastav Random predstavio je novi videospot za singl „Stepping Stone“. U pitanju je prva pesma koja najavljuje novi zvuk benda, odnosno uvertira za novo studijsko izdanje koje bi trebalo da se pojavi kasnije u toku godine.

Pesma je snimljena u pančevačkom 3×2 studiju, dok su za ovaj mračni spot zaduženi članovi benda.

Postavu grupe Random čine vokalistkinja Angelina Kačunković, gitarista Stefan Gaćeša, basistkinja Jelena Mihić i bubnjar Stefan Biljanovski.” Radujemo se povratku na binu zajedno sa grupom Last Train gde ćemo posle dužeg vremena provedenog u studiju predstaviti deo novog materijala”, izjavila je liderka benda povodom predstojećeg koncerta.

Pored video premijere, publika će imati priliku da ih čuje uživo u ponedeljak, 10. februara u beogradskoj Atom Akademiji, kada će nastupati pre francuskog rok kvarteta Last Train.

Poznata je i kompletna satnica:

  • 19.00 Ulaz
  • 20.15 Random
  • 21.00 Last Train

Ulaznice za koncert se mogu kupiti po ceni od 800 dinara na prodajnim mestima Ticketvision-a, GIGS TIX-a, DD Tickets-a, LOW – Alternative Bar i FELIX Shop, TC Sremska, (II sprat, radno vreme: 12 – 20h). Rezervacija ulaznica moguća putem mejla: office@rocksvirke.com  (ime i prezime, kontakt telefon).

(Visited 106 times, 1 visits today)