Ranđa u majstorskoj radionici Guitar Art Expo festivala!


RanđaDa ono čuveno na našim koncertima “ … veliki aplauz za velikog majstora gitare – Saša Ranđelović Ranđa !!! “ nije fraza, dobro je poznato poštovaocima kvalitetne muzike i van granica naših prostora. Vest koju Vam sada prezentujemo je samo još jedna potvrda mnogo puta rečenog na tu temu…

Prestižni beogradski Guitar Art Festival Expo ( www.guitarartexpo.com/index.html ) iz godine u godinu predstavlja publici velika imena iz sveta umetnosti.

Ovogodišnji Festival za nas ima posebnu važnost i najavljujemo ga sa velikim ponosom jer uz ime N’beba sasvim logično idu prestiž, znanje i vrhunsko muziciranje.

RanđaSaša Ranđelovic Ranđa, gitarista Nevernih beba, uz Milana i Vlajka skoro od samog početka stub stozer Nevernih beba će se u okviru glavnog programa predstaviti kroz projekat “ Majstorska radionica“, prvog dana Festivala, 10.februara u 14 casova u Hotelu Kontinental. Sve informacije o programu možete saznati na sledećem linku http://www.guitarartexpo.com/program.html, a ne sumnjamo da će u Ranđinom predstavljanju uživati i imati šta da čuje i vidi najširi spektar posetilaca – od njegovih učenika, preko ljubitelja gitare do etabliranih virtuoza na ovom instrumentu.

Ranđa

(Visited 90 times, 1 visits today)