Rambov humanitarni koncert u Zrenjaninu


Rambo AmadeusU petak, 24. decembra, u Baroknoj sali Narodnog pozorišta Toša Jovanović u Zrenjaninu, nastupiće Rambo Amadeus.

U pitanju je humanitarni koncert u okviru projekta Popravi sebe – popravićeš svoj dom koju je inicirao Rambo sa ciljem da se prikupe sredstva za pomoć socijalno ugroženim osobama sa područja grada.

“Pozivaju se posetioci koncerta da polovnu zimsku garderobu koju ne koriste, ovom prilikom ponesu sa sobom i ostave na bini, ne bi li se podelila socijalno ugroženom stanovništvu”, navodi se u saopštenju povodom koncerta.

Uoči koncerta, Rambo Amadeus će zajedno sa učenicima specijalne škole za osnovno i srednje oobrazovanje 9. maj iz Zrenjanina, u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin, obići izložbu pod nazivom Od Tihuane do Tetka Ane, koja predstavlja rock’n’roll scenu u Zrenjaninu 60-ih i 70-ih godina. Ramba i posetioce izložbe, kroz postavku će voditi kustos muzeja i autorka izložbe, Olivera Skoko.

Na zrenjaninskom koncertu, Rambo će promovisati novi album, Virtuozo.

Karte se mogu kupiti po pretprodajnoj ceni od 500 dinara svakodnevno u Pozorišnom klubu Zeleno zvono, a na dan koncerta će koštati 600 dinara.

Koncert počinje u 21h.

(Visited 71 times, 1 visits today)