Rambo Amadeus u Novom Sadu


Rambo AmadeusRambo Amadeus, nakon dve i po godine pauze, nastupiće u Novom Sadu. Koncert će se održati u klubu The Quarter, 2. marta.

Nakon nedavno rasprodatog beogradskog koncerta, svirke u zemunskom klubu Fest, kao i sinoćnjeg nastupa u niškom klubu Feedback, Rambo je odlučio da poseti Novi Sad.

Ovom prilikom, Rambo će predstaviti svoj album pod nazivom „Virtuozo“ na kom je „naglasak na virtuoznom poduhvatu umetnika na virtuelnom nosaču zvuka u skladu s virtuelnom metafizičkom prirodom umetnosti u savremenom virtuelnom svetu i društveno odgovornom prirodom umetnika koji čuva Planetu Zemlju, ne beležići svoju muziku na vinilu koji zagađuje okolinu, a mogu se očekivati i hitovi koji su obeležili Rambove albume „Oprem Dobro“, „Hipishizik Metafizik“, „Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna“, „Čobane vrati se“, „Don’t happy be worry“, Titanik itd.“

Ulaznice za Rambov koncert po ceni od 700 dinara mogu se kupiti na Gigs Tix prodajnim mestima, u suterenu Pariskog magazina, knjižari Serendipiti na Spensu, knjižari Bulevar Books i kafeu Macchiato. Na dan koncerta ulaznice će koštati 900 dinara.

(Visited 121 times, 1 visits today)