Rambo Amadeus i bend E–Play gosti u emisiji Jelen Top 10


Jelen Top 10 - RamboJugoslav Pantelić će i ove nedelje u emisiji Jelen Top 10, kao i uvek, ugostiti zanimljive sagovornike, ali pre svega sjajne muzičare – Antonija Pušića, alias Ramba Amadeusa, i članove grupe E–Play.

Nakon numere “Iluzija”, koja se nedeljama odlično kotirala na Jelen Top 10 listi, ove sedmice sledi pravo iznenađenje za fanove grupe E-Play, u vidu premijere najnovije pesme “Ljubica”, koja će se u ovoj nedelji plasirati i kao novitet na našoj top listi. Ovom pesmom poznati beogradski elektro rok/drum’n’bass sastav najavljuje novi album čiji se izlazak očekuje početkom jeseni, a pevačica i gitaristkinja Maja Cvetković, kroz razgovor će otkriti planove benda, i pozvati gledaoce na njihov nastup na predstojećem Arsenal Festu u Kragujevcu.

Jedan od najinteresantnijih alternativnih umetnika sa ovih prostora, Rambo Amadeus, predstaviće gledaocima drugi novitet za ovu nedelju, spot za numeru “O’ruk on the road again”, kao najavu novog albuma. Rambo otkriva koliko je snimanje albuma dugotrajan proces – „Dok gledamo ovu pesmu, ja već miksam sledeću i biram lokacije za snimanje novog spota“, kako je shvatio da su indijanci – “the good guys” i zašto je momke iz benda nazvao “Tri Vinetua”. Da li na ovim prostorima postoji njegova ženska verzija, tzv. Rambita, saznaće gledaoci koji ostanu uz male ekrane u nedelju posle Dnevnika 3, na Prvom programu RTS-a, i u sredu uveče na Studiu B.

Voditelj emisije Jelen Top 10: Jugoslav Pantelić
RTS1, nedelja, 00.05h
RTV Studio B, sreda 21h

(Visited 148 times, 1 visits today)