Radiohead planira „malu turneju“ 2018. godine, ali će se inače fokusirati na solo projekte


radiohead-oknotokGitarista Ed O’Brajen (Ed O’Brien) u novom intervjuu opisuje predstojeće aktivnosti benda.Radiohead je koncertom u Tel Avivu u Izraelu kompletirao svoju ekspanzivnu turneju na kojoj su promovisali poslednji album A Moon Shaped Pool.

U novom intervjuu za BBC 2, Ed O’Brajan je upitan u vezi budućih aktivnosti benda. On je otkrio da planiraju „malu turneju“ za sledeću godinu, ali uglavnom će biti aktuelna „pauza“ sa ciljem da se članovi benda fokusiraju na pojedinačne solo projekte.

„Obesićemo naše Radioglave… vreme je da svako od nas ode i napravi neke svoje stvari“ objasnio je O’Brajen.

Šta tačno planira svaki član benda? Tom Jork (Thom Yorke) i Džoni Grinvud (Jonny Greenwood) komponuju muziku za filmove. Jork piše muziku za rimejk kultnog horor klasika ’Suspiria’. U međuvremenu, Grinvud je vezan za ’Phantom Tread’ Pol Tomas Andersona kao i za predstojeći film naziva ’You Were Never Really Here’ u kome glavnu ulogu tumači Hoakin Feniks (Joaquin Phoenix). Jork je takođe izrazio želju da ponovo aktivira projekat Atoms For Peace. O’Brajen planira da objavi svoj prvi solo album kasnije ove godine.

(Visited 61 times, 1 visits today)