„Moto Rock Expo 2012“


BandXU Kragujevcu će se od 13. do 15. januara, održati prvi „Moto Rock Expo“, specijalni događaj namenjen ljubiteljima motora, dobre muzike i prateće „rok ikonografije“. Glavni organizator, „Šumadija Sajam“ i koorganizator, Dom omladine Kragujevac, tokom tri dana trajanja manifestacije, predstaviće „bajkerima“ i „rokerima“ iz Kragujevca i Srbije, na prostoru „Šumadija Sajma“, atraktivne moto – programe i nove modele motora, kao i nezaobilazni prateći program – štandove najboljih tatoo – majstora iz Srbije i erotske šopove.

Prvog dana manifestacije, u petak, 13. januara, od 13:00 na „Šumadija Sajmu“ će se održati i prva ovogodišnja promocija drugog po redu „Arsenal Festa“.

„Moto Rok Expo 2012“ će imati i bogat muzički program u večernjim satima.

U petak, 13. januara, nastupiće:

Dok će u subotu, 14. januara svirati:

  • Riblja čorba (Beograd)
  • Đorđe David & Death Saw (Beograd)
  • Tribute To Osvajači (Kragujevac)

Ulaz na dnevne, sajamske programe je besplatan, dok se za muzički program, ulaznice po ceni od 400 din (dnevna) i 600 din (komplet za oba dana) mogu nabaviti u Domu omladine i Šumadija Sajmu.

„Najsrećniji posetilac prvog „Moto Rock Expo 2012“ će uz kupljenu ulaznicu za koncerte i pokazano znanje iz „bajkerske kulture i muzike“, dobiti šansu da postane vlasnik kultnog motora – Harley-Davidson, što je ujedno i glavna nagrada za posetioce“, kako najavljuju organizatori.

(Visited 32 times, 1 visits today)