„Jaskanski Filigranski Pločnici“: Tribute to Azra (band iz Vojvodine)


Tribute to AzraOvim putem želimo obavijestiti Vas da 30.06. udruga Dolčevita iz Jastrebarskog započinje projekt pod nazivom „Jaskanski filigranski pločnici“.

Radi se o projektu koji će obilježiti život Branimira Štulića u Jastrebarskom i projektu koji će tu činjenicu približiti njegovim fanovima. Ovim projektom želimo javnosti reći da je legendarni Štulić bio naš sugrađanin i kroz četverodnevno događanje to vrijeme malo vratiti nazad. Želimo pokazati da je ovaj grad i više od dobrog vina, da ovdje postoje i niz drugih interesantnih stvari koji će privući raznu populaciju u naš grad.

Udruga ovakvim projektima naglasit će život raznih nam sugrađana ili posjetitelja ovog grada. Ljudima koji su na bilo koji način ostavili trag u povijesti i obilježiti ćemo to raznim događanjima koji će na neki način ocrtavati tu osobu. U planu je i izrada šetališta slavnih osoba, a prva osoba kojoj ćemo otvoriti naše šetalište biti će upravo Štulić.

Projekt počinje slušaonicama dobrog zvuka, uz projekciju fotografija koje podsjećaju na vrijeme koje je obilježila Azra. A vrhunac projekta biti će na otvorenju Moto-susreta , koncert benda Tribute to Azra . Band je najbolji tribute band sa područja bivše države, dolazi iz Apatina, Vojvodina. Udruga poklanja koncert svojim sugrađanima, ljubiteljima Azre i motora.

Program događanja:

 • 01.07.2010. četrvrak, 21.00h – Marittimo Club Jastrebarsko
  – diskografija AZRE i naše mjuze tih vremena, projekcija fotografija uz kvalitetnu pivu
 • 02.07.2010. petak , 21.30h- sajmište Jastrebarsko
  – koncert Tribute to Azra benda
  – otvorenje Moto-susreta
 • 03.07.2010. subota – Pivnica Pastuh pub – Jastrebarsko
  – diskografija Azre i naše mjuze tih vremena uz kvalitetnu pivu – produžna nastava i popravni

Glavni pokrovitelji: Grad Jastrebarsko, Turistička zajednica grada Jastrebarsko, Pivnica Pastuh pub, Marittimo club

Organizator: Udruga Dolčevita, Jastrebarsko, Kontakt: Maja 095 904 9929

Suradnici na projektu: Moto club Jastreb

(Visited 127 times, 1 visits today)