Puno novosti iz tabora BandX-a


BandXPredvođen Bilijem, beogradski BandX radno provodi jesenje dane najavljujući mini tour u Bugarskoj, snimajući novi spot i praveći planove za budućnost.

Polovinom novembra meseca BandX očekuju četiri klupska nastupa u susednoj Bugarskoj. „Naišli smo na sjajan prijem publike nakon Moto Skupa u Velikom Tarnovu, kao i na gostovanju u klubu Rocka Rolla u istom gradu, a onda smo dobili poziv da uradimo ovu da kažem mini turneju“ – kaže vokal benda Billy, izražavajući zahvalnost Migleni i Petru Stefanovu za organizaciju koncerata u Bugarskoj.

BandXMini turneja u Bugarskoj obuhvata nastupe u klubovima u 14.11. u Sofiji, 17.11. u Velikom Tarnovu, zatim 18.11. u Staroj Zagori i 19.11. u Varni.

Billy je za posetioce TMM magazina ekskluzivno otkrio još neke novosti – „Snimamo spot za obradu pesme „Mamma Mia“ sa albuma „Wild Ride“, reditelj spota biće Igor Plemić“.

Od vođe ovog sastava saznali smo da pregovaraju i za koncerte u Švedskoj koji bi trebalo biti realizovani naredne godine.

„U planu je i autorski album, ali nije isključeno da ćemo u međuvremenu publiku koja prati naš rad iznenaditi sa još nekom obradom u AC/DC maniru.“ – dodao je na kraju Billy.

{youtube}_FrV-LcncX4{/youtube}

BandX svakog prvog četvrtka u mesecu svira u beogradskom Gun clubu i svakog puta pružaju šansu nekom perspektivnom sastavu da nastupi pre njih.

  • Izvor: Timemachinemusic.org
(Visited 55 times, 1 visits today)