Punk Rock Show u klubu Quarter (nagradna igra)


punk_rock_show_quarterNekoliko „old skul“ pank rok bendova održaće koncert u subotu 23. marta u novosadskom klubu The Quarter.

Ovaj muzički događaj prirediće domaći bendovi ovog muzičkog žanra, gde će zajedno doprineti jačanu atmosfere pank i rok zvuka među novosadskim pankerima.

Pre svega tu su dobro poznati ska-pank bend Lude Krawe koji će obradovati Novosađane promocijom albuma „Reinkarnacija“. Poslednji put ovaj bend je nastupao u Novom Sadu pre godinu dana, te je izvesno da ih fanovi s nestrpljenjem očekuju. Sa poslednjeg albuma već su mnoge numere dobro prihvaćene, poput „U stvari“, „Predizborna“, „Reanimacija“, ali verujemo da ćemo čuti i starije pank pesme kao što su „Dobro jutro“, „Dekada“, „Jutarna smotra“ i druge. Novi tekstovi obećavaju stvaranje pozitivnog duha i vedrine, pa se nadamo da će novosadski pankeri rado ponavljati tekstove numera, poput reči nove pesme „U stvari

„Uporno tražim način da ti objasnim zašto mene mnoge stvari ne dotiču, i zašto svaki tmuran dan osmehom ukrašavam“

Pored Ludih Krawa nastupiće bend Čovek bez sluha. Ovaj bend je pre skoro dve godine promovisao svoj poslednji album „Događaj dana“, te će ga predstaviti i novosadskim obožavateljima starog dobrog ska-pank zvuka. Pored ovih numera publika će čuti i starije stvari sa poznatih albuma „Mrzim ovaj grad“, „Sećanje na zadnjeg klovna“ i „Second hand“.

Ova dva benda će podržati i novosadska rokenrol postava Uvertira. Poslednja numera koju su snimili ovi muzičari je snimljena u studiju Radio Novog Sada, i zove se „Od brodova do olupina“.

RockSvirke i bend Lude Krawe će vam pomoći da se nađete u centru dešavanja. Prvih dvoje čitalaca koji tačno odgovore na nagradno pitanje dobiće po dve karte za najavljenu svirku.

Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do petka (22. marta) u 20h (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu).

Prosto je kao i pitanje koje sledi za sve učesnike nagradne igre: Kako se zove poslednji EP benda Lude Krawe i koliko pesama sadrži?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

Koncert počinje u 21 sat, ulaznice se mogu kupiti u bivšem Mungosu po ceni od 300 din, a na dan koncerta cena će biti 400 din.

(Visited 54 times, 1 visits today)