Pula rocks – Viva la Pola 9. i 10. avgusta


pula_rocks Ove godine „Viva La Pola!“ u svojoj produkciji donosi posebno izdanje za 2013. godinu pod nazivom „Pula Rocks“ koje u svom programu donosi dvodnevnu manifestaciju koja će biti splet dosadašnjeg desetogodišnjeg rada.

Festival se održava u otvorenom delu kluba Uljanik (Dobrilina 2, Pula) .

Početak programa u petak zakazan je za 21 h a ulaz se neće naplaćivati, dok za subotu morate izdvojiti 60 kuna i on počinje u 19h.

 

U ovom posebnom desetogodišnjem izdanju, za petak su zakazane  izložbe i video projekcije, retrospektiva najzanimljivijih trenutaka u ovih deset godina festivala. Isto tako, iste večeri, DJ program doneće najbolje iz sveta nezavisne muzike od današnjeg vremena pa unazad (uz pregršt – punk, rock, metal, crossover, alter i inih numera i bendova) kao okrugli sto na temu položaja autorske, nezavisne i nekomercijalne muzike u današnjem vremenu uz učestvovanje članova raznih pulskih bendova .

 

Subota je koncertno veče. Ovo posebno izdanje „Viva La Pole!“ u dosadašnjoj tradiciji, ponovo kombinuje razne gmuzičke smerove koji će pokrivati široko područje od rock, alternative, metal, hardcore, progressive, crossover, reggae i dr., pa sve do elektronske muzike i drum’n’bass, jungle, dubstep i neurofunk zvukova. Nastupaju : Eyesburn, Cold Snap, Žanamari & J’animals, Kryn, Anger, Flanger Danger, Filip Motovunski, Mauro.

 

Ovogodišnji festival posvećen je velikom prijatelju festivala, Branku Črncu – Tusti koji nas je nakon teške bolesti prerano napustio prošle godine.

 

Pretprodaja ulaznica za subotu po ceni od 60 kn

Pula:

Klub Uljanik – Dobrilina 2 (čet – sub 20.00 – 05.00 h)

Centar CD Shop – Fontička 3 (tel. + 385 52 212 463)

Rock Caffe – Scalierova 8, Caffe Bar Scandal Express – Ciscuttijeva 15

Caffe Bar Mimoza – Vukovarska 13

Caffe Bar Bass – Širolina 3

Rovinj:

Music Shop Link – Carera 72 (tel. + 385 52 813 493)

Rezervacija ulaznica: vivalapola2008@gmail.com

(Visited 74 times, 1 visits today)