Prvi video singl benda Park – „Agape“


Park - Novi životNakon MTV premijere, spot za prvi singl „Agape“ , beogradskog benda Park je ugledao svetlost dana.

Beogradski bend Park donosi novu energiju na domaću rok scenu, svojim specifičnim zvukom koji objedinjuje tvrđi gitarski zvuk sa nežnijim notama akustične gitare. Ponekad agresivan poput benda Foo Fighters, a na momente emotivan kao Farside, Park uspešno miri svoja dva suprotstavljena lica ulivajući modernom rok zvuku na našim prostorima jedan novi život.

Album Novi život u izdanju Lampshade Media dostupan je od 5. decembra za striming i preuzimanje na najvećim muzičkim servisima, na linku: https://lampshademedia.lnk.to/novizivot.

Upravo je Novi život ime prvog albuma benda koji nam donosi 14 pesama (12 autorskih, jednu bonus akustičnu verziju i jednu obradu). Tekstovi pesama su na srpskom jeziku, sa tematikom koja inspiraciju pronalazi u svetu oko nas, životu generalno, putu ka samospoznaji, prijateljstvu i ljubavi. Ukratko, Park okuplja nekoliko zabavnih momaka koji žele da vas prodrmaju, probude u vama raznovrsne emocije i nateraju vas da ih podelite glasno sa drugima.

Bend čine: Dušan Smiljanić Lumber (gitara i glavni vokal), Damir Duraki – (bas gitara i vokal), Miloš Đurica – (akustična gitara i prateći vokal), Milen Zlatanović Zmolen – (gitara i prateći vokal) i Miroslav Ćatić – (bubanj).

(Visited 126 times, 1 visits today)