Prvi spot beogradske grupe The Bite


the_biteBeograđani koji stoje iza imena The Bite snimili su svoj prvi spot za istoimenu pesmu The Bite.

 

Ovo je prvi singl sa EP-a “Make you mine” na kom se nalazi pet pesama snimljenih uživo u „Bare Wired“, a koji najavljuje njihov novi album. Bratislav Vidanović bio je zadužen za režiju i montažu a u spotu se pojavljuje glumac Miloš Vojnović

Pre dve nedelje nastupali su na 33. požarevačkoj majskoj gitarijadi i vratili se u Beograd kao pobednici. Večeras ih možete čuti u Pirotu, u klubu Tvrđava a s obzirom da su koncertno veoma aktivni, uskoro ih očekujte i u svom gradu. 

Kao bend koji se orijentisao na klubske svirke, The Bite od početka svira po raznim klubovima u Beogradu i drugim gradovima. Iako najbolje zvuči na velikim koncertima, bend ostaje pri stavu da je kontakt sa publikom veoma bitan, i da ne treba bežati od „malih“ svirki. Od Exit-a do raznih manjih festivala, pa sve do klubova u koji staje jedva 50-ak posetilaca, The Bite širi svoju publiku, pružajući im ono što jedan pravi rock’n’roll bend treba da ima, veliku i neumornu energiju, pevljive pesme sa sloganskim refrenima, i što je najbitnije dobar provod. The Bite čine: Julijana – vokal, Igor – bass, Miša – bubnjevi, Mladen – gitara i Bojan – gitara. 

(Visited 85 times, 1 visits today)