Prvi animirani spot grupe Repetitor


U petak, 1. juna, u bašti SKC-a, furiozni beogradski trio Repetitor održaće koncert kojim će obeležiti desetogodišnjicu od debi albuma, a pred ovaj događaj obradovali su fanove novim, animiranim spotom za pesmu “Kralj ničega” sa aktuelnog izdanja Gde ćeš.

Na tu ideju je, zapravo, došao studio ,,GO Hektik, što su članovi benda i prihvatili, posebno kada su videli u kakvu su majstorsku animiranu avanturu kreativci studija poveli ,,Kralja ničega”.

“Prišli su nam ljudi iz GO Hektik studija posle koncerta u Pančevu prošle godine i kad smo se nedavno ponovo sreli predložili su da nam urade spot. Znamo neke njihove ranije radove, koji nam se sviđaju, i predložili su istu pesmu koju smo i sami hteli, tako da smo baš dobro sarađivali sve vreme”, objašnjava Milena, bubnjarka, kako je došlo do ove saradnje, koja je rezultirala prvim animiranim spotom grupe Repetitor.

Pre grupe Repetitor, svirke će održati mladi i talentovani beogradski bendovi Gazorpazorp i Johanbrauer.

Ulaznice su dostupne po ceni od 800 dinara na svim prodajnim mestima Eventim SerbiaGIGS TIXa, DD Ticketsa, u FELIX Shop, TC Sremska I sprat, i u kafeima Mašta (Bulevar Zorana Đinđića 67) i Zbornica (Skender Begova 53b). Na samom ulazu u baštu SKC-a ulaznice će koštati 900 dinara.

Specijalna akcija za srednjoškolce i mlađe, uz knjižicu karta košta 600 dinara, ali samo na prodajnim mestima Felix Shop, kafe Mašta i kafe Zbornica.
Rezervacija ulaznica po pretprodajnoj ceni moguća i putem mejla: office@rocksvirke.com (ime i prezime, kontakt telefon). Karta vas čeka na ulazu.

(Visited 70 times, 1 visits today)