Prvi album požarevačkih pankera Transfer Blama


Transfer BlamaPožarevački bend Transfer Blama svira melodični pank rok propraćen čvrstim gitarskim deonicama i sataričnim tekstovima. Bend je osnovan 2012. godine i do sada su izdali demo materijal, dva zvanična singla i album Inkubator zvuka koji su pre dva meseca predstavili široj publici.


Aktuelni album je dostupan i kao fizičko izdanje koje će biti moguće kupiti putem zvanične fejsbuk stranice ili na svirkama koje slede.

Transfer blama poručuju da je album bljesak svetle inspiracije koja je u tom trenutku vladala u bendu, tako da je sve rezurtiralo u jedan brz, melodičan i veseli pank album.

Na albumu se nalazi sedam pesama od kojih se posebno izdvajaju „Letnji hit“, „Milka Canić“, „P.K.Ž.T.D.V“ (Pesma koju žene treba da vole). Bend napominje da prosto nisu želeli da snime veći album na kome bi se našlo par „hitića“ i gde bi ostale pesme bile tu da popune mesto. Ideja benda je od samog početka bila da na albumu sabiju samo po njihovom mišljenju najbolje pesme i pokušaju da stvore celinu na kome će se pesme slušati od prve do poslednje. Vreme će pokazati.

Bend je svirkom u Sokobanji započeo takozvani „Mini Tour letnjih hitova“ koji će trajati najverovatnije do sredine Novembra, kada će momci iz benda „iskulirati“ i početi da kroje i uvežbavaju novi materijal.

Svirke koje slede su: 19.09. Velika Plana – Klub DRUM, 16.10. Subotica, 17.10. Šabac – Klub Zepelin, 24.10. Smederevo – Klub Arhangel, 21.11. CK13 – Novi Sad.

(Visited 97 times, 1 visits today)