Prva imena male bine Arsenal festa


goribor03Ove godine na Arsenal festu nalaziće se i mala bina koja će menjati ime svakog dana.

U petak 15. juna to će biti Popboks. Na maloj bini, koja će se nalaziti u Zastavinoj bašti, nastupaće Plišani mališan, Temple of the Smoke, Stray Dogg i kao hedlajner ove večeri, Goribor.

Redakcija magazina Popboks izabrala je četiri benda, a svojim čitaocima omogućili su da glasanjem izaberu i petog predstavnika ove bine. U pitanju je glasanje za jedan neafirmisani bend, a konkurs je otvoren od 18. maja i trajaće do 03. juna.

Do 27. maja potrebno je poslati predloge redakciji koji bendovi bi mogli da se nađu na ovoj bini. Prijave možete poslati na glasanje@popboks.com. U mailu navesti: naziv benda i svoje ime i prezime, kao i broj telefona. Od 28. maja na sajtu će biti dostupan spisak dvadeset bendova koji su prošli u drugi krug i glasanje za njih će trajati do 03. juna. Dan kasnije redakcija će objaviti koji bend je publika izabrala da nastupi na Arsenal festu.

Još uvek nisu poznata imena učesnika koji će nastupati na istoj bini pod drugim nazivom, a to su Radio 9 iz Kragujevca prvog dana, i MTV poslednjeg dana festivala. 

(Visited 35 times, 1 visits today)