Proslava osamdesetog rođendana Johnny Cash-a u Fabrici


Tribute to Johnny Cash @ Fabrika, Novi SadU nedelju 26. februara, SKC NS poziva vas u klub Fabrika na proslavu osamdesetog rođendana slavnog Johnny Cash-a.

Johnny Cash bio je poznat po svom dubokom, jedinstvenom bas-baritonu, ponašanju i crnoj odeći zbog koje je dobio nadimak „Čovek u crnom“.

Svoje koncerte obično je počinjao rečima „Hello, I’m Johnny Cash“. Većina Cash-ove muzike, posebno one iz njegove kasnije karijere, nosila je u sebi teme tuge, moralne patnje i iskupljenja. Njegove najpoznatije pesme su „I Walk the Line“, „Folsom Prison Blues“, „Ring of Fire“, „Get Rhythm“ i „Man in Black“. Snimao je i humoristične pesme, kao što su „One Piece of a Time“ i „A Boy Named Sue“ i duet s June Carter nazvan „Jackson“. U svojoj 55-godišnjoj karijeri prodao je više od 90 miliona albuma i proglašen je jednom od najuticajnijih figura u muzici.

Rođendanska žurka počinje od 21 čas puštanjem video radova o Cash-u. Potom od 22 časa nastupiće Branimir Rosić sa gostima, koji će odabirom obrada zabaviti okupljene i dočarati grandioznost lika i dela „Čoveka u crnom“.

(Visited 40 times, 1 visits today)