Proslava Marlijevog rođendana (Hornsman Coyote) u Beogradu i Novom Sadu


Hornsman Coyote @ Božidarac & The QuarterPovodom rođendana legendarnog Boba Marlija (Bob Marley) u Beogradu i Novom Sadu sledećeg vikenda biće održani koncerti na kojim će nastupiti Hornsman Coyote, Balkan Music Box Riddim, CheGuerillaz, Irie Revolution Sound.

Hornsman Coyote je poznati rege autor čiji je singl „Belly of the Beast“ digao prašinu na međunarodnoj muzičkoj sceni. Nakon brojnih nastupa širom sveta, Coyote će se domaćoj publici predstaviti nastupom sa osmočlanim živim bendom Balkan Music Box Riddim, sastavljenim od najtalentovanijih muzičara ovoga žanra.

U okviru priprema za koncertnu proslavu Boba Marlija u Beogradu i Novom Sadu, produkcijska kuća „Balkan Music Box” prezentovala je novu pesmu i spot Kojota pod nazivom „Seems like revolution”.

U Beogradu, koncert će biti održan u petak 8. februara u Božidarcu. Kao predgrupa nastupiće sastav CheGuerillaz. Pretprodaja karata po ceni od 400 dinara u Felix shop-u (TC Sremka, I sprat). Cena karte na ulazu iznosiće 500 dinara.

Dan kasnije nastupaju Novom Sadu u klubu Quarter gde će predgrupa biti Irie Revolution Sound. Ulaznice možete nabaviti na prodajnim mestima Gigstixa po ceni od 400 dinara u pretprodaji i 500 dinara na dan koncerta.

(Visited 41 times, 1 visits today)