Promocija novog albuma Neozbiljnih Pesimista u Somboru (nagradna igra)


neozbiljni_pesimisti05

“Sve na silu u ovom gradu”, kažu oni, ali i ne samo u gradu nego i u celoj državi! A zašto, oni to najbolje znaju. Pesme sa ovog albuma već dugo se mogu čuti na njihovim svirkama, ali albuma i promocije nigde. Naoružali se strpljenjem, čekali i dočekali. Ali zato, konačan proizvod bio je vredan čekanja. S obzirom na informacije koje sada imamo, iskočićemo iz standardnih okvira i zaključak ovog teksta napisaćemo na početku, a to je: biće to jedna od boljih žurki u Somboru koju ne smete propustiti.

U subotu 12. maja u somborskom Cafe-u De Sol, Neozbiljni Pesimisti od 22h promovisaće svoj novi album “Omladinci, kud ste pošli?”. Promociju će otvoriti gosti, svima dobro poznati beogradski sastav S.A.R.S. S obzirom na veliku pozitvnost i srdačnost ovih neozbiljnih momaka, to svakako neće biti sve. Pored S.A.R.S.-a kao gosti večeri pojaviće se i Ivana Vujović, koje se sećamo po fenomenalnom glasu i specifičnom stajlingu, pre svega frizuri, iz dobro nam znanog serijala “Ja imam talenat”. Na kraju svirke, kao što obično bude, dođe vreme za rastanak. Ali ne i ovog puta. Posle, sigurni smo velike euforije koja će biti u publici, nakon domaćina ove večeri, sve prisutne nastaviće da zabavlja DJ Da User Esh svojim balkanskim ska zvukom.

Ulaznice za ovu noć koja će se pamtiti mogu da se kupe u De Solu na kanalu, u Galeriji KC „Laza Kostić” i u butiku „Festina Lente”. Cena u pretprodaji je 400 dinara, a na ulazu koštaće 500 dinara.

Portal RockSvirke vam u saradnji sa Neozbiljnim Pesimistima ovom prilikom poklanja dva puta po jednu kartu za ovo veče. Sve što treba da uradite je da ostavite odgovor na pitanje ispod teksta na sajtu. Nagradna igra traje najkasnije do subote u 17h, a imena dobitnika biće objavljena na facebook stranici našeg portala. Dobitnici će biti kontaktirani u vezi detalja i potvrde dolaska na koncert. A pitanje glasi: Kako se zove novi album Neozbiljnih Pesimista čija se promocija održava 12. maja u Somboru?

(Visited 13 times, 1 visits today)