Promocija knjige pesama Milana Koraća uz mini koncerte


Milan Korać - Do modrih dubina (prednja)Promocija knjige pesama Do modrih dubinaMilana Koraća održaće se na sajmu knjiga u Beogradu u petak 25.10.2013. godine u 18 časova na štandu izdavačke kuće Prometej u Hali 1, kao i u Gradskoj biblioteci u Apatinu u subotu 26.10.2013. takođe u 18 časova. O knjizi će govoriti novosadski pesnik Miloš Zubac, a u muzičkom delu programa će nastupiti Milan Korać, Nenad Patković i Miloš Zubac.

Knjiga pesama i cd pod nazivom Do modrih dubina je kolekcija poezije i pesama nastalih u periodu od 2000. godine do danas.

“Na albumu su svirali članovi grupe Šinobusi, kao i mnogi dragi prijatelji. Stvaran je polako, bez rokova, bez ikakvih projekcija za budućnost. Cilj je bio muzika, osećaj koji nije uslovljen vremenom ili prostorom u kom se nalazimo. Dominantan instrument je akustična gitara i pristup pesmama je kantautorski”, kaže kantautor Milan Korać.

Knjiga sadrži tekstove pesama sa svih dosadašnjih albuma Šinobusa (uključujući i novi Nebo od skaja koji tek treba da bude objavljen), dvanaest pesama poezije, kao i tekstove sa albuma Do modrih dubina. Pakovanje sadrži 72 stranice u tvrdom povezu i cd. Na cd-u se nalazi devet pesama, a pesma “Gde me vode ruke” je urađena u saradnji sa Del Arno Band-om, najpoznatijim srpskim rege bendom.

Knjiga se može kupiti po ceni od 600 dinara u knjižari “Solaris” na Spensu u Novom Sadu, knjižari “Bulevar Books” na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, kao i u knjižarama “Delfi”i “Most” širom Srbije. Takođe se može poručiti on-line na sledećoj adresi: http://www.prometej.rs/E-Knjizara/3183/Do-modrih-dubina.shtm

On-line izdanje albuma Do modrih dubina je dostupno za besplatno preuzimanje na adresi https://www.rocksvirke.com/download/milankorac.html

(Visited 95 times, 1 visits today)