Promocija knjige „Ilustrovana enciklopedija rok muzike u Vojvodini 1963-2013“


Ilustrovane enciklopedija rok muzike u Vojvodini 1963-2013Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je iz štampe upravo izašla knjiga „Ilustrovane enciklopedija rok muzike u Vojvodini 1963-2013“ autora Bogomira Bogice Mijatovića. Kao i predhodnu „NS rokopediju“ i ovu knjigu objavila je izdavačka kuća Switch.

U ovoj enciklopediji na više od 300 strana objedinjeni svi najvažniji rokenrol bendovi i autori u Vojvodini u proteklih 50 godina.

„Ilustrovana enciklopedija rok muzike u Vojvodini 1963-2013“ je veliko putovanje kroz muziku, ljude, datume, sudbine, klubove, gitarijade, festivale, izdavače, koje osvetljava jedno doba sa manje znanim a dragocenim pričama. Enciklopedija je plod dugogodišnjeg istraživačkog rada autora, koji je svoje višedecenijsko iskustvo upotpunio svedočenjima brojnih autora koji su tokom poslednjih pola veka učestvovali u stvaranju i razvoju rok kulture u Vojvodini.

Enciklopedija će moći da se kupi na promociji u pabu „Lazino Tele“ u četvrtak 23.01.2014. godine, a o daljim načinima distribucije ćemo vas naknadno obavestiti. Osim novosadske promocije, enciklopedija će biti predstavljena i u svim većim vojvođanskim gradovima.

(Visited 112 times, 1 visits today)