Promocija fotomonografije: Srce kuca tu je


Partibrejkers - Srce kuca tu je (fotomonografija)Novosadska promocija fotomonografije „Srce kuca tu je“ o legendarnom bendu Partibrejkers biće održana u sredu 7. novembra od 18:00 časova u Irish pub-u (Zmaj Jovina 28, u pasažu).

Takođe, predstavnici izdavačke kuće „LOM“ obezbediće i mogućnost kupovine fotomonografije po promotivnoj ceni. Frontmen Zoran Kostić-Cane će na promociji novinarima govoriti i o koncertu Partibrejkersa, koji će biti održan 29. novembra u maloj dvorani Spensa, u sklopu proslave 30 godina rada beogradskog benda. Koncert će biti organizovan od strane koncertne agencije „Long play“.

„Dolazimo da proslavimo sa Novosađanima naš praznik. Nadam se da će ih puno doći da se proveseli sa nama. Daćemo sve od sebe. Publiku očekuje dvočasovni baraž Partibrejkers klasika kao što su ‘1000 godina’, ‘Kreni prema meni’, ‘Put’, ‘Hoću da znam’, ‘Hipnotisana gomila'“ poručuje frontmen benda Cane, najavljujući još jedan koncertni spektakl.

Bend Dža ili Bu, koji uskoro kreće na turneju, nastupiće kao predgrupa Partibrejkersima. Prvi u nizu koncerata održaće se u Studentskom gradu u Beogradu, 8. novembra.

Bend je nedavno završio snimanje novog, šestog studijskog albuma, a kao najavu albuma uradio je spot za pesmu „V.I.P.“. Ove godine proslavljaju 25 godina postojanja. Nakon beogradskog, slede koncerti u Srbiji i regionu.

Karte za veliki rođendanski koncert „Partibrejkersa“ u Novom Sadu koštaju 800 dinara i mogu se naći u pretprodaji na blagajni „Spensa“ i preko mreže „Eventima“.

(Visited 43 times, 1 visits today)