Promocija albuma „Jedra“ sastava Lorna Wing u Feedback-u (nagradna igra)


Lorna Wing @ Klub Feedback, Niš

Koncertna agencija Rock Svirke u saradnji sa klubom Feedback s ponosom predstavlja koncert sastava Lorna Wing koji će se održati večeras sa početkom u 22 časa. Lorna Wing se vraća u Niš nakon prošlogodišnjeg nastupa na Nišville Jazz Festivalu!

Kombinovanjem pretežno akustičnih, ali i električnih instrumenata sa pomalo melanholičnim ženskim vokalom, u pesmama koje flertuju sa više muzičkih žanrova istovremeno, Lorna Wing teže da kod slušaoca izazovu osećaj udobnosti. Tekstovi su inteligentno dvoslojni, pa je njihov dublji sadržaj obavijen melodičnom površinom. Lorna Wing je jedan od retkih bendova u našem regionu čiju muzičku atmosferu slušaoci povezuju sa izvođačima kao što su Nouvelle Vague i Koop.

Lorna Wing ostavlja prostor za varijacije – može se presvući iz potpuno akustičnog sastava u polu-električni, ne odaljivši se pri tome od svoje slatko-gorke atmosfere.

Novi spot „Šapat u jedra“: https://youtu.be/DqhOkdrJogw
Aktuelni singl „Južna“: https://youtu.be/Tx5pk4qh5tM
Singl „30!“: https://youtu.be/ADMBJgmYFuk
Kompletan album Jedra: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtwQ2Zh6NnowHbfgqyXz63k5yfGjmpjcl

Facebook: https://www.facebook.com/LornaWingBelgrade
YouTube: https://www.youtube.com/user/lornawing
SoundCloud: https://soundcloud.com/lorna-wing
Deezer: http://www.deezer.com/album/9756894

Muzički portal i koncertna agencija RockSvirke i bend Lorna Wing vas nagrađuju. Tri čitaoca koji budu brzi i tačno odgovore na pitanje dobiće po dve ulaznice za večerašnji koncert. Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do večeras i 20 časova (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu. U pitanju je spisak, tako da će isključivo moći da uđu osobe koje su nagradu dobile).

Nagradno pitanje: Datum kada je objavljen aktuelni album Jedra i koliko sadrži numera?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom ili telefonom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

(Visited 512 times, 1 visits today)