Prodato 4000 ulaznica za koncert Gibonnija 01. oktobra u Novom Sadu!


Gibonni @ Spens, Novi SadZa dugo očekivani koncert popularnog kompozitora i pevača Gibonnija u Novom Sadu već je prodato preko 4000 ulaznica. Pokazalo se da Gibonni ima vernu publiku koja ga željno očekuje budući da je do sada rasprodata polovina ulaznica za koncert koji će se 01. oktobra održati u Velikoj sali Sportskog poslovnog centra Vojvodina – Spensa sa početkom u 21:00h u organizaciji AAA produkcije. Zbog velikog interesovanja pozivamo sve posetioce da na vreme kupe svoje ulaznice jer se očekuje da će uskoro biti rasprodate!

Prodaja vrlo ograničenog broja VIP ulaznica počela je u četvrtak 01. septembra u podne, a cena će iznositi 4990 din. Sve informacije o VIP ulaznicama se mogu dobiti putem mejla tix@gigstix.com i call centra 021/472 48 16.

Ulaznice za koncert Gibonnija u Velikoj sali novosadskog Spensa (SPC Vojvodina) mogu da se nabave putem sajta www.gigstix.com, na prodajnom mestu Gigs Tix Novi Sad – Pariski magazin, blagajni novosadskog Spensa, biletarnici Beogradske Arene, Doma sindikata i SC Ušće – info pult. Zavisno od mesta sa kog želite da posmatrate Gibonnijev nastup, karte se mogu kupiti po sledećim cenama: 1990 din (parter), 2390 din (zapad 1), 1790 din (zapad 2) i 2590 din (istok).

Gibonni @ Pula

Gibonni je autor koji je ostavio velik trag na regionalnoj muzičkoj sceni u poslednjih petnaestak godina. Ni jedan kantautor nije toliko jednoglasno hvaljen i nagrađivan od strane publike i kritike kao on za svoje albume i pesme. Sa poslednjim albumom “Toleranca” (2010), osvojio je pet nagrada Porin i dostigao dijamantski tiraž. Ugledni magazin Los Angeles Times, uvrstio ga je na listu 15 muzičara koji zaslužuju da svet, i posebno Amerika, čuje za njih. Regionalni MTV ga je prošle godine nominovao za nagradu Best Adria Act koja se svake godine dodeljuje najboljim regionalnim izvođačima.

Poznat i po svom humanitarnom radu, Gibonni podstiče i učestvuje u brojnim dobrotvornim akcijama, a od 2003. godine najviše kao ambasador dobre volje Unicefa.

Gibonni u Srbiji nastupa u okviru promocije albuma “Toleranca”. Najpopularniji hrvatski kantautor u regionu je u decembru prošle godine održao koncert u Subotici, ali ovo će biti prvi put da Gibonni održi koncert kod nas koji će moći da poseti veliki broj njegovih mnogobrojnih fanova! Zato nema dileme da će svi muzički putevi voditi 01. oktobra u Novi Sad!

Gibonni

(Visited 126 times, 1 visits today)