Prnjavorstock 2011


Prnjavorstock 2011Na ovogodišnjem Prnjavorstock festivalu, za pet dana počevši od 22 juna, nastupiće 150 bendova iz Srbije i okruženja. U sklopu ovog multimedijalnog festivala, pored najavljenog rok maratona koji će se odviti pod Avalom tih dana, publika će moći kao aktivno telo da učestvuje u radionicama, seminarima i tečajevima zabavnog i razvojnog karaktera.

Organizacija Prnjavorstock festivala okuplja veliki broj kreativaca svih generacija koji za cilj imaju afirmaciju mnogobrojnog slobodnog stvaralaštva, i kulturnih sadržaja, koji u današnjici ne mogu da dopru do klasičnih medija i promovišu svoj rad pred publikom.

Zato, okupljajući 500 individualaca koji će na festivalu demonstrirati svoja razmišljanja i veštine, Prnjavorstok u svojoj drugoj sezoni postojanja sluti jedan beogradski Woodstock 21. veka kojim će prodefilovati više desetina hiljada ljudi.

Za posetioce je, od strane Prnjavorstock festivala, organizovan besplatan smeštaj u kampu, mesta za pripremu hrane, sanitarni i higijenski uređaji, tuševi, kao i kompletna logistika koja je svojim kapacitetima spremna da zadovolji potrebe mnogobrojnih posetilaca. Takođe je obezbeđen besplatan pristup wireless internetu, sa 1Mb protoka, odakle će se publika spajati sa elektronskom difuzijom informacija.

U prijatnom podavalskom ambijentu, i raskoši prirode, susrešće se krajem juna sve generacije ljubitelja rock muzike, slikarstva, teatra, debata, sporta, artizma, aktivizma i dobrog jela. Slobodno se može reći da dionizijski festival ovih razmera nije viđen u našim krajevima decenijama unazad, i da je Srbija najzad dobila festival kakav zaslužuje.

Sve informacije o festivalu, kao i kontakt adresu, mape lokacije, možete naći na internet sajtu Prnjavorstocka čija adresa je www.prnjavorstock.com.

Narednih pedesetak dana ekipa danonoćno radi na izgradnji konstrukcije i infrastrukture festivala, čija je priprema počela već samim krajem prethodnog leta. Pišite i pitajte, devojke i momci iz organizacije će vam rado odgovoriti na sva pitanja vezana za događaj.

Odbrojavajući dane do početka festivala, tim za pobedu vam maše, pozdravlja i poručuje „Drugarice i drugari Vidimo se na Prnjavorstocku 2011!

(Visited 64 times, 1 visits today)