Prljavi inspektor Blaža postaje kralj rokenrola!


Prljavi inspektor Blaža i KljunoviLegendarni Prljavi inspektor Blaža posle Supermena spreman je da uskoči u novi kostim, i to ni manje ni više nego Kralja rokenrola Elvisa! Uz to, Blaža sa svojim vernim Kljunovima priprema singl „Živele žene“ obradu čuvenog Elvisovog hita „Viva Las Vegas“.

Prilika da se Blaža prvi put pojavi kao Kralj rokenrola biće možda već 25. jun i Ex Yu Rock fest u banatskom mestu Starčevo, nedaleko od Pančeva i Beograda, gde na stadionu FK Borca sviraju i Plavi orkestar, Atomsko sklonište i Ritam nereda.

„Mislim da su velike šanse, skoro 90 posto, da će u Starčevu biti premijera i promocija nove faze u mojoj karijeri. Tri godine sam bio Supermen, pa ću tri godine biti Kralj rokenrola. Nadam se i da ćemo odsvirati novi singl“, otkriva Blaža.

Singl „Živele žene“ trebalo bi da za oko mesec dana bude dostupan besplatno sa strane www.blazaikljunovi.com, a Blaža planira uskoro u Termama Čatež u Sloveniji snimanje spota čiji će delovi ličiti na kultni Elvisov film „Viva Las Vegas“ (1964)!

„‘Živele žene’ je posveta svim ženama ovoga sveta, majkama, ćerkama, suprugama, tetkama, strinama, ujnama, bakama… Za spot planiram da nađem statiskinju koja će ličiti na En Margret (Ann-Margret). Po svim biografskim poodacima Elvis se tokom snimanja filma zabavljao sa njom. Nadam se da će se isto i meni desiti, samo se nadam da mi žena neće pročitati ovo“, priča Blaža.

Upitan zašto se odlučio da kostim Supermena zameni onim Kralja rokenrola, Blaža učeno i filozofski odgovara da je „Elvis ostavio trag u popularnoj muzici sa Bitlsima i Rolingstonsima“.

„Mada kostim sam po sebi, čak i da nije Elvisov, jako je efektan. Kad ga čovek obuče oseti moć kao i u kostimu Supermena. Obojica su u stvari bili vanzemaljci“, otkriva Inspektor.

Plavi orkestar se nakon trijumfalnog koncerta prošlog proleća u Beogradskoj areni ponovo vraća brojnoj publici u Srbiji 25. juna nastupom na trećem Ex Yu Rock festu u banatskom mestu Starčevo, nedaleko od Pančeva i Beograda.

Uz glavne zvezde Plavi orkestar, pred očekivanih više hiljada posetilaca na fudbalskom stadionu „Borac“ u Starčevu, nastupiće i istinske ex Yu hard rok legende Atomsko sklonište, novosadski pank-metalci Ritam nereda, otkačeni Prljavi inspektor Blaža iz Beograda i lokalni bendovi.

Ulaznica od 250 dinara može se kupiti u Mesnoj zajednici i Domu kulture u Starčevu, u Pančevu u Turističkoj organizaciji Pančeva i u Beogradu na blagajni Doma omladine. Na dan festivala ulaznice će koštati 350 dinara. Više podataka ima na fejsu.

(Visited 60 times, 1 visits today)