Prljavi inspektor Blaža na Novom Beogradu, obratite pažnju


Prljavi inspektor Blaža i KljunoviLejdis end džentlmen, dozvolite da vam najavim čoveka koji je ispunio svoj san da upozna Pamelu Anderson, čoveka koji je ponosno nosio kostim Supermena, sa velikim B na grudima, čoveka koji će od sad biti poznat kao Kralj rokenrola, onog koji nigde ne ide bez svojih Kljunova – Prljavi inspektor Blaža.

Ove godine snimili su singl „Živele žene“, svaka sličnost sa pesmom „Viva Las Vegas“ je namerna. Spot su uradili u Sloveniji. Ako pažljivo poslušate pesmu, čućete da nije zaboravio ni Pamelu da pomene. Osim ovog singla, izbacili su u prodaju svoje prvo dvd izdanje koje je ustvari snimak njihovog nastupa na prošlogodišnjem Beer festu u Beogradu.

{youtube}JBc_vytTxiE{/youtube}

U novobeogradskom Studentskom kulturnom centru će 25. novembra održati koncert gde će biti promovisan i pomenuti dvd. Akcijanju tu nije kraj. Rešili su da prihod od prodatih dvd izdanja doniraju za bebe Beograda u okviru akcije „Beogradski bebi klub“.

Svirka je zakazana za 21.30h, a karte su u prodaji od 01. novembra po ceni od 400 dinara, od čega je jedan dinar namenjen prvoj sledećoj bebi u produkciji Kljunova.

(Visited 34 times, 1 visits today)