Prins ima novu pesmu


princeČuveni Prins (Prince) je 13. avgusta na jutjubu predstavio svoju novu pesmu „Groovy potential“, u trajanju od minut i 22 sekunde, koja je nastala u okviru njegovog novog 3rdEyeGirl projekta.

Cela numera se može kupiti preko njegovog zvaničnog web sajta.

Prins je u proteklih nekoliko meseci preko svog web sajta 3rdeyegirl objavio nekoliko novih pesama. Ranije ove godine je sa njegovim novim 3rdEyeGirl bendom započeo koncertnu turneju po Severnoj Americi i održao nastupe i Vankuveru, Sijetlu, Portlandu, San Francisku, Las Vegasu, San Dijegu, Anahajmu i Denveru. U mnogim gradovima za jedno veče su ugovorili po dva nastupa.

Takođe, najavljeno je njegovo gostovanje na predstojećem albumu Žanel Mone (Janelle Monae) The Electric Lady, koji bi u prodaji trebalo da se pojavi u septembru ove godine. Njegov muzički doprinos albumu moći će da se čuje u pesmi „Givin Em What They Love“.

On je moj mentror i veliki prijatelj, prava je privilegija imati uz sebe nekoga ko brine o tvojoj karijeri i pomaže ti da muzikom pomeraš granice, dajući sve od sebe“, rekla je Žanel Mone o Prinsu.

(Visited 86 times, 1 visits today)