PRiČA festival piva i rokenrola u Čačku: Osvajači, 357, Trigger, Za Dž,…


PRiČA @ ČačakOsmog septembra u Čačku će biti održan prvi festival piva i rokenrola. Na otvorenom prostoru, na modernoj bini nastupiće osam izvođača. Organizatori najavljuju i nekoliko velikih iznenađenja.

Čačak je poznat kao kolevka rokenrola. Veliki broj poznatih muzičara potiče baš iz Čačka. Ove godine će prvi put biti održan festival piva i rokenrola pod nazivom PRiČA (izvedeno iz Pivo Rokenrol i ČAčak). Organizatori su pripremili dobar program, čak osam izvođača ali i dosta propratnog programa. Pošto je ovo prva PRiČA, cene ulaznica će biti vrlo pristupačne, tako da svako ko požuri i do kraja meseca kupi kartu, dobiće je za samo 100 dinara. Sledećeg meseca će karta bili 200 a na dan PRiČE 300 dinara. Festivalski prostor PRiČE prve je ulica braće Glišić u Čačku. Pored dobrog muzičkog programa, PRiČA će posetiocima ponuditi vrlo pristupačnu cenu piva! Na štandovima će se pordavati rekviziti, a u festivalskom prostoru će moći da se kupe i roštilj kobasice. Cela manifestacija će imati jedinstven ton, pa se očekuje i fenomenalan provod.

Osam bendova će deliti binu prvog festivala PRiČA. Posetioci će imati priliku da slušaju Osvajače, bend sa nebrojano mnogo hitova koje će pevati jedan od najboljih vokala sa ovih prostora, Čipi. Za ljubitelje nešto drugačijeg zvuka tu je 357, mešavina ska i roka, modernog i tradicionalnog zvuka. Na PRiČa festu će nastupiti i Trigger, odličan beogradski new metal sastav. Takođe, svoju satnicu ima i bend Za Dž, jedan od najboljih mladih bendova u zemlji, a sigruno prvi koji sviraju mešavinu britanskog rokenrola, indie i punka. Posetioce će zabavljati i čačanski muzičari. Tu su Krvna Grupa, stari rokenrol sastav i bend Odgovor, sastavljen od odličnih muzičara. Krajem festivala, posetioci će moći da uživaju u afterpartiju u režiji bendova Digitalna Draga i Vesele Osamdesete.

Organizatori su najavili da će i gosti iznenađenja biti vrlo interesantni. Priča će imati i svoj Uvod, 7. septembra. Detaljnije o festivalu u narednim danima.

(Visited 156 times, 1 visits today)