PREMIJERA: Video singlom „Devil’s Son“ objavljen debi album Ice Cream Man – „Souls’ Walk“


Ice Cream Man - Souls's WalkIzdavačka kuća Rock Svirke Records, s ponosom vam predstavlja novo zvanično izdanje. Prvi studijski album Souls’ Walk, koji potpisuje „one man band“Ice Cream Man, objavljen je danas, 22. jula preko digitalnih servisa (iTunes, Amazon, Apple Music, Spotify, Deezer, BandCamp, CD Baby…) kao i u fizičkom izdanju koji ćete moći kupiti na koncertnim promocijama ili online porudžbinom.

Album Souls’ Walk moguće je preslušati i kupiti putem Bandcamp stranice izdavača po simboličnoj ceni od 4.99 dolara, kao i fizičko izdanje (CD) koje je moguće poručiti u pretprodaji putem mejla po ceni od 500 dinara + ptt.

Poštuj muziku i muzičare, kupi album!

„Svaki umetnik se u nekom trenutku rve sa svojim demonima. Kao što se bori sa njima, oseća i potrebu da se skloni od istih u neki prostor u kom se oseća sigurno. U tom prostoru on stvara i pobeđuje te demone. Taj prikaz smo pokušali da približimo slušaocima videom za numeru ‘Devil’s Son’ koja najavljuje i izlazak mog (Ice Cream Man) albuma ‘Souls’ Walk’. Spot je sniman na jednoj misterioznoj lokaciji pod Avalom. Pored moje uloge u spotu pojavljuje se i Miloš Ristivojević u ulozi đavola“, ističe Mića Luković alias Ice Cream Man.

Ice Cream Man - Devil's Son (Music Video)

Gitarista benda Long Noses, Mića Luković, sada je „one man band“ i zove se Ice Cream Man. Donosi nam stari zvuk delta bluza, ogoljen na potpuno moderan način, i sveden na svoje osnove – miks sirovog bluza i starinskog folka potpaljen zvucima usne harmonike.

Naštimovan prema sopstvenim standardima, Ice Cream Man svojom svirkom parira bilo kojem velikom i bučnom bendu. Osim vokala, on svira gitaru, harmoniku, perkusije: bas bubanj, stomp box i hi hat.

Ice Cream Man je upravo snimio svoj prvi solo album, Souls’ Walk, koji predstavlja muzičko putovanje kroz tradicionalne američke melodije. Na albumu se nalazi devet autorskih pesama i obrada učuvenog tradicionala, „Cocaine Blues“.

(Visited 1.123 times, 1 visits today)