Premijera spota benda Bulevar vodenih mozaika – „Kamen“


Bulevar vodenih mozaikaBulevar vodenih mozaika objavio je spot za pesmu “Kamen” sa kojim stavlja tačku na istoimeni prvi studijski album i okreće se stvaranju novih pesama koje će se pojaviti tokom 2014. godine.

Spot je snimljen u studiju “Rok”, zgrada Bigza. Snimatelj i montažer je Vukašin Basarić. Muziku i tekst numere “Kamen” potpisuje Dragan Stanojlović Gale, dok je aranžman uradio bend.

“Bulevar vodenih mozaika želi svima srećnu novu godinu i ovim spotom za pesmu ‘Kamen’ se odjavljuju sa svog prvenca i najavljuju novi materijal koji će se pojaviti tokom 2014. godine. Muziku i tekst je napisao Dragan Stanojlović-Gale jedan od prvih utemeljivaća projekta Bulevar vodenih mozaika, a za snimanje i montažu ovog rock&roll video gruva je zaslužan Vukašin Basarić. Naravno treba pomenuti i veliku pomoć od strane studija ‘Rok’ i Gorana Alimpića u kojem je sniman spot i koji nam se uvek nađu kao velika podrška od samog poćetka. Nadam se da ćete uživati isto kao i mi što uživamo”, prenosi frontmen grupe Aleksandar Kovačević Koča.

O albumu Bulevar vodenih mozaika su rekli:

“Ipak, ono što bih najviše izdvojio kod ovog benda su tekstovi. Ovo je jedan od onih albuma koji se može u potpunosti „degustirati“ tek uz pažljivo preslušavanje i glazbe i lirike”Hadžo, Zlihadzo.com

“Ono što će vam prvo skrenuti pažnju na ovaj bend jesu tekstovi, koji su izuzetno zanimljivi i sa odličnim rock aranžmanima čine jednu kompaktnu celinu, koja će uspeti da dopre do retkih, pošto Bulevar Vodenih Mozaika nije bend za svakoga”Marko Ristić, Nocturnemagazine.com

Album je moguće preuzeti putem naše online izdavačke kuće na sledećem linku.

(Visited 78 times, 1 visits today)