Premijera spota Atheist Rap-a na MTV Adria


Atheist Rap (Ne bi bilo fer) - MTV AdriaEkskluzivna premijera novog spota Atheist Rap-a za pesmu „Ne bi bilo fer“ večeras, 16. 05. 2011. u 20h, na MTV Adria.

Pesma „Ne bi bilo fer“ sa poslednjeg albuma Atheist Rap-a „Priče matorih pokvarenjaka“ (www.converse.rs/download/atheistrap / SKC NS) konačno je dobila svoje video izdanje.

Novi spot potpisuje autorski tandem Predrag Radosavljević i Endre Ajandi.

Podsećamo:

20.05. Atheist Rap će nastupiti uz KUD Idijote na njihovom novosadskom koncertu, koji se organizuje povodom jubileja 30 godina postojanja i rada legendarnog pulskog benda. Koncert će se održati u klubu ROUTE 66 (Bulevar despota Stefana 5). Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 800 dinara su u prodaji u CD shopu MUNGOS (Njegoševa 14) i u samom klubu ROUTE 66.

21.05. Atheist Rap će nastupiti na drugoj večeri Kolos Rock Fest-a koji će se održati u Beogradu, na brodu Kolos (ispod Brankovog mosta). Druge večeri festivala pored Atheist Rap-a sviraju još i KUD Idijoti, Six Pack, Sunshine, Čikine bombone, SUS….

27.05. Atheist Rap učestvuje na festivalu „Opatijske Barufe“. Svoj nastup će održati na velikom stage-u, na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Posebno zadovoljstvo članovima benda čini to što će nastupiti odmah pošto legendarni THE EXPLOITED završe svoj nastup. Na dvodnevnom festivalu pored The Exploited i Atheist Rap-a, učestvuju izmedju ostalih još: TBF, Stillness, Father, Belfast Food, Erotic Biljan & His Heretics, Ruiz i mnogi drugi…

Tokom predstojećeg leta Atheist Rap će nastupiti na brojnim festivalima. Uskoro će bend na svojim zvaničnim stranicama objaviti novu listu potvrdjenih datuma.

Ono što će svakako obeležiti ovo leto je nastup na Rebellion festivalu u Blackpoolu ( www.rebellionfestivals.com ).

Više informacija o bendu možete pročitati na www.atheistrap.net , a ostale spotove i video arhivu možete pronaći na stranici www.youtube.com/atheistrap021.

(Visited 74 times, 1 visits today)