Premijera novog spota grupe Atlantida na Dan zaljubljenih


Atlantida - Vrela stvar, ti i jaPremijera novog Atlantidinog muzičkog spota „Vrela stvar, ti i ja“ biće 14. februara, za Dan zaljubljenih.

Bliži se i 14. februar – poznat kao „Dan zaljubljenih“.

Atlantida će na ovaj poseban dan svim zaljubljenicima u rokenrol kulturu i tvrđi zvuk pokloniti svoj novi video spot za pesmu „Vrela stvar, ti i ja“.

“Ideja ovog video spota je da nas vrati u zlatne godine rok muzike kada ničega nije manjkalo – dobre muzike, lepih devojaka i raznoraznih uživanja… u stilu one čuvene krilatice ‘Sex, drugs & Rock’n’Roll’! Kao i u tim zlatnim godinama rokenrola, i u ovom spotu ćete moći da vidite sinergiju okorelih rok muzičara i plejboj zečica. Glavnu žensku ulogu nosi Playboy Playmate Dušica Jovičić, koju ste već mogli da primetite kao anđela u našem spotu ‘Na krilima plavog anđela’. Dušica je i izvršni producent ovog spota, ali i stilista preostalim prelepim devojkama koje se pojavljuju u njemu.” navodi se u saopštenju benda.

„Vrela stvar, ti i ja“ će biti treći spot posle „Na krilima plavog anđela“ i „Utopija“ koji radimo u saradnji sa produkcijskom kućom PIMP studios Inc. i pod režiserskom palicom Nikole Filipovića.

U iščekivanju premijere, pozivamo sve one koji su u prilici da dođu na druženje sa bendom 8. februara u subotičkom klubu „Clash“.

(Visited 83 times, 1 visits today)