PREMIJERA: Nežni Dalibor – „Vikendi“


  Bend Nežni Dalibor objavio je novi spot za singl „Vikendi“ koji najavljuje predstojeći album U slojevima, čije se objavljivanje očekuje krajem proleća.

Ovom spotu smo pristupili više kao kratkom filmu što je bilo moguće zahvaljujući fantastičnoj ekipi koja se okupila“, kaže Ivica Marković.

Režiju potpisuje Marina Uzelac, dok su igrali Bane Jevtić, Bora Nenić, Maja Nikolić, Trajče Nikolovski, Branko Perišić, Joakim Tasić.

Direktor fotografije je Igor Marović, za produkciju, organizaciju i kostime je bila zadužana Marija Jaraković, scenograiju Vladimir Vićentić i Jovana Pešić, montažu Rajko Ristanović, kolor korekciju Nikola Marinković, a Jovana Vasić.

Album U slojevima je snimljen u Studiju P3 u Beogradu, a produkciju potpisuje Kaspar Vijnerg (Caspar Wijnberg; ex-The Saints). Mastering albuma je urađen u Da Goose Music studiju u Amsterdamu.

Bend će održati veliki beogradski koncert u  petak, 15. aprila u Domu omladine Beograda, na kome će pored novih pesama sa predstojećeg albuma napraviti i retrospektivu dosadašnje karijere.

(Visited 2.075 times, 1 visits today)