PREMIJERA: Nežni Dalibor – „Vikendi“


  Bend Nežni Dalibor objavio je novi spot za singl „Vikendi“ koji najavljuje predstojeći album U slojevima, čije se objavljivanje očekuje krajem proleća.

Ovom spotu smo pristupili više kao kratkom filmu što je bilo moguće zahvaljujući fantastičnoj ekipi koja se okupila“, kaže IvicaMarković.

Režiju potpisuje MarinaUzelac, dok su igrali BaneJevtić, BoraNenić, MajaNikolić, TrajčeNikolovski, BrankoPerišić, JoakimTasić.

Direktor fotografije je IgorMarović, za produkciju, organizaciju i kostime je bila zadužana MarijaJaraković, scenograiju VladimirVićentić i JovanaPešić, montažu RajkoRistanović, kolor korekciju NikolaMarinković, a JovanaVasić.

Album Uslojevima je snimljen u StudijuP3 u Beogradu, a produkciju potpisuje KasparVijnerg (Caspar Wijnberg; ex-The Saints). Mastering albuma je urađen u DaGooseMusic studiju u Amsterdamu.

Bend će održati veliki beogradski koncert u  petak, 15. aprila u Domu omladine Beograda, na kome će pored novih pesama sa predstojećeg albuma napraviti i retrospektivu dosadašnje karijere.

(Visited 2.081 times, 1 visits today)