PREMIJERA: Battleme predstavili spot za pesmu „Go“


Battleme - Matt DrenikPesma „Go“, sastava Battleme, nalazi se na trećem albumu koji nosi naziv Habitual Love Songs, koji je napisao pevač Met Drenik (Matt Drenik) u svom studiju u Portlandu, a zatim snimio u Revolver studiju.Prilikom snimanja albuma Met je pozvao svog brata Džejsona Drenika (Jason Drenik), koji mu je pomogao oko produkcije. Takođe, Met je uključio i članove benda, među kojima su Čed Sevidž (Chad Savage), Džej Džej Eliot (JJ Eliot), Kolin Hegna (Colin Hegna ; nastupa sa Brian Jonestown Massacre), Vilijam Slejter (William Slater ; Grails, Denver) i Pol Polverinite (Paul Paulverinite ; nastupao sa Elliott Smith-om i No. 2) na bubnjevima. Kao rezultat nastalo je 14 pesama pod jakim uticajem garažnog roka, psihodelije i popa koje su objedinjene u jednom albumu.

Battleme su predstavili svoj novi video spot za pesmu Go. Novi spot prikazuje raskid sa dosta nasilja kroz snimke života jednog para u prikolici za stanovanje.

Evropska turneja na jesen uz koncerte u Srbiji donosi i nastupe u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Mađarskoj, Bugarskoj kao i nastupe u Grčkoj. Premijerni nastupi u Srbiji zakazani su za Beograd (22. oktobar – Dom omladine Beograda) i Novi Sad (21. oktobar – Firchie Think Tank Studio).

(Visited 742 times, 1 visits today)