Predstavljamo bend Deathline iz Mladenovca


DeathlineČetvorka iz Mladenovca pod imenom Deathline nastala je idejom Filipa Spasojevića da obogati mladenovačku metal scenu.

Muziku, tekstove i aranžmane radi Filip, a ekipu koja ga prati u sprovođene njegove ideje čine: Stefan Milosavljević (bas, vokal), Stefan Đurić (ritam gitara) i Uroš Stanojković (bubnjevi).

Bend je izdao jedan demo na kojem se nalaze dve pesme: „Schizofrenia“ i „Dark Moon“. Pesme su snimljene i producirane u kućnom studiju Veljka Živkovića u rekordnom roku jer su im bile potrebne za konkurs na jednom demo festu. Uskoro možemo očekivati objavljivanje EP-a, a album kad se steknu finansijski uslovi.

“Žanr kojem ide bend je death metal, trudimo se da bude što raznovrsnije tako da se mogu naći uticaji treša, progresive, duma i svega ostalog. Kada bi morao da definišem bio bi melodet, ali nikako čist. Muzika koju stvaramo je uglavnom muzika i koju slušamo, tako da se u jednoj pesmi mogu videti uticaji bendova kao što su Carcass, In Flames i Kataklysm, dok se u drugoj mogu primetiti Insomnium, Megadeth, Opeth i Kalmah. Nikako ne želimo da se ograničavamo što se žanra tiče” – rekao je za naš portal Filip Spasojević.

(Visited 102 times, 1 visits today)