Predstavljamo vam novi spot grupe Tea Break – The Sign


Tea Break - The SignKo je bio vredan i čitao nas redovno mogao je da sazna da je beogradski bend Tea Break juče imao web premijeru svog novog spota „The Sign“ na MTV regionalnim sajtovima i da ga među prvima pogleda.

Ovo je drugi singl sa aktuelnog albuma „Second Hand Hero“ koji je premijerno prikazan na MTV-ju. Momci su koncertno aktivni u poslednje vreme, pa ću iskoristiti priliku i da vas podsetim na sutrašnji najavljeni koncert na Božidarcu. Ovde ćete moći da kupite i fizičko izdanje albuma.

Spot za pesmu „The Sign“ sniman je u jednoj polunapuštenoj zgradi u centru grada. S obzirom da je radnja spota smeštena u osamdesete godine prošlog veka, pronašli su adekvatan prostor da dočaraju situaciju. U toku vanrednog stanja, na minus beskonačno, dali su sve od sebe i hrabro izdržali snimanje bez grejanja kako bi se ideja realizovala do kraja. Snimatelj je bio Marko Todorović, montažu je radila Iva Pavlović iz produkcijske kuće „Besan pas“. Za audio efekte i mastering je zaslužan Dino Dolničar ispred AVHOUSE produkcije. U spotu se pojavljuju i dugogodišnji prijatelji iz raznih bendova.

Tea Break: „S obzirom na to da je pesma „The Sign“ možda naš najveći koncertni hit, zaslužila je i spot, tako kažu naši verni fanovi. Ideja spota potiče od Igora (vokal i gitara) i Mlađe (basista) benda. Želeli smo da na jedan pomalo iskarikiran i naivan način prikažemo situaciju u muzičkoj industriji, ne samo kod nas, već i u svetu, kao i to da rad u autorskom bendu nije nimalo lak. Zlih i licemernih menadžera ima svuda! Pazite se!“.

No,ovo nije sve. Momci najavljuju da će nas obradovati još jednim spotom do leta.

(Visited 37 times, 1 visits today)