Predstavljamo vam “Mjesni Odbor” sa Šolte


mjesni_odborNjih je šestorica. Totalno su veseli, zabavni i neozbiljni. Dolaze sa hrvatskog ostrva Šolta i zovu se “Mjesni odbor”.

Muzički, čini se da su hrvatska verzija S.A.R.S.-a.  Pesma koju vam predstavljamo zove se “Mande Mande” i unapred vas upozoravamo da je jako zarazna. Smile Bend je osnovan 2009. godine a svoj prvi album “Disco Cuba” izdaće početkom juna za Aquarius Records. Na naše pitanje da li su šaljivdžije i da li je album u stilu pesme koja ga promoviše, Siniša Garbin je rekao: “A i je i nije, imamo i ozbiljnih i šaljivih stvari, bržih i laganih,i neizravno smo ironični….sakrivene poruke u pismama….al osim toga je kako bi rekli „sve po domaču“ ….samo lagano”. A ovako oni sebe predstavljaju:

„Mjesni Odbor je grupa sa Šolte.
Žanr: Otočni Rock Funk Psyho Disco Reggae ili po domaću „divji kupus“…
Bend je nasta 2009. u veljači usrid duge i samotne otočke nevoje, takozvane zime, uz kapjicu vina i bokun dobre voje između škojarskih ćakula i poljoprivrednih ciklusa. U početku nas je bilo 2 a danas nas je 6, a to su :
Vokal/Bas Gitara-Siniša Garbin (Prle), Klavijature & Harmonika-Stipe Jakovčević (Pifara), Gitara-Andrej Burica (Bevanda), Bubanj-Luka Domaćina (Bule) i kaštelani ….Truba-Jure Grgantov (Grgo) i Hrvoje Biliškov (Bili). Naša glazba je vesela,melankonična i dobro rebumbaje…
U nikoga se ne diramo iz gušta sviramo…Viva la Mužika! Uzdravje!“

A vi poslušajte pesmu i prosudite sami zašto za mesec dana ima preko 23.000 pregleda na You Tube-u.

(Visited 219 times, 1 visits today)