Predstavljamo Midnight Rain i njihov spot „Just for you“


Midnight RainDanas vam predstavljamo jedan interesantan muzički projekat pod nazivom Midnight Rain. Njihovo najnovije ostvarenje pod nazivom „Just for you“ zaslužno je za malo bolje upoznavanje sa njima.

Midnight Rain okuplja talentovane i svestrane muzičare iz svih krajeva sveta. Projekat je započeo sa radom 2010. godine u Lazarevcu (Srbija). Idejni tvorci su Boris Šurlan (gitarista Raven-a i Abandon-a i producent u sopstvenom studiju – Midnight Studio) i Vlad Invictus – Vladimir Garčević (pevač i gitarista Claymore-a). Do sada su snimljene četiri pesme i dva spota, a u toku je snimanje albuma koji bi trebalo da bude završen do kraja 2012. godine. Album se snima u Midnight studiju, a za produkciju je zadužen Boris Šurlan.

Autori svih pesama su Vlad Invictus i Boris Šurlan. Projekat trenutno broji 8 članova, mada se taj broj povećava sa svakom novom pesmom. Muzički žanr se može opisati kao eklektički hard rock, što znači da nije ograničenog tipa i sadrži primese raznih muzičkih pravaca, od jazza do metala.

Spot za pesmu „Just for You“ je snimljen u prostorijama Doma omladine u Velikim Crljenima, a snimatelj i režiser spota je ujedno i bas gitarista Midnight Rain-a, Petar Belaćević. Mila Vukelić otpevala je pesmu uz pratnju dve gitare. Pesma je otpevana na engleskom jeziku. Evo nekoliko stihova, a kompletan tekst pesme nalazi se na youtube linku ispod:

„Do you remember of the first time I saw you
You were alone the breeze was touching your hair
So beautiful I couldn’t believe my eyes
That there was someone like zou in the world“.

(Visited 39 times, 1 visits today)