Predstavljamo bend Svemir i njihov prvi singl


Svemir - Ne sjećam se kišeBend Svemir, koji je nedavno osnovan u Zagrebu i okupljen oko autorskog materijala kantautora Zvonke Obajdin objavio je prvi singl pod imenom „Ne sjećam se kiše“ koji najavljuje novi album koji se očekuje početkom jeseni. Pročitajte nešto više o novom bendu i poslušajte prvi singl u daljem tekstu.

„Sadašnji sound i aranžmane počinje poprimati prošloga ljeta, kada se krajem kolovoza upoznajem s Robertom Kanizsaiem, koji se pridružuje na električnoj gitari. Do tada imala sam već par godina nastupanja po klubovima u gradu, a i oko njega (od kojih su neki bili spomenuti i na vašim stranicama), no uz Robijevo prisustvo cijela stvar rapidno počinje napredovati, tako da smo odlučili ovoga ljeta snimiti i album, čiji smo prvi singl upravo dovršili. Ostatak je isplaniran za snimanje tijekom kolovoza i album se očekuje početkom jeseni.“ poručuje za čitaoce portala Zvonka.

„Nekako baš u periodu odluke o snimanju, pridružuju nam se i Matko Boršić na bubnjevima i Vedran Mavrović na usnoj harmonici, i u tom sastavu spremamo i materijal za jesenske svirke.“

  • Foto: Ivana Kranželić
(Visited 54 times, 1 visits today)