Praznik Partibrejkersa


Partibrejkers - Cane @ Hala sportovaJedan od naših najpoznatijih domaćih rokenrol bendova „Partibrejkers“ održaće 29. novembra u Maloj sali Spensa koncert povodom 30 godina postojanja benda. Nastup će se održati u organizaciji promoterske kuće „Long play“.

„Dolazimo da proslavimo sa Novosađanima naš praznik. Nadam se da će ih puno doći da se proveseli sa nama. Daćemo sve od sebe. Kao i uvek“, poručio je fanovima frontmen ”Partibrejkersa” Zoran Kostić-Cane.

Novosadsku publiku očekuje dvočasnovni baraž Partibrejkers klasika kao što su „1000 godina“, „Kreni prema meni“, „Put“, „Hoću da znam“, „Hipnotisana gomila“

Pored prošlogodišnjeg trijumfalnog nastupa na kojem su okupili preko pet hiljada posetilaca u rasprodatoj i krcatoj Hali sportova, Cane, gitarista Nebojša Antonijević-Anton i drugovi održaće u Novom Sadu drugi veliki koncert povodom jubileja.

„Nikad ne može ništa isto da izgleda, nijedan dan ne liči na onaj prethodni, nijedan naš koncert nije isti… Nadamo se da ćemo ovaj put biti još bolji“, kaže Cane.

Ulaznica za veliku rođendansku žurku Partibrejkersa u Novom Sadu košta 800 dinara i naći će se uskoro u pretprodaji na blagajni Spensa, kao i preko mreže Eventima, dok će na dan koncerta koštati 1.000 dinara.

(Visited 37 times, 1 visits today)