Praznici u Gun Club-u


Darkwood Dub @ Gun Club, BeogradBlock Out održaće svoj tradicionalni prednovogodišnji koncert večeras u Gun Club-u sa početkom u 22h. kojim će i zvanično zatvoriti svoje ovogodišnje koncerte. Ubrzo nakon toga, već 02. januara 2012. godine Block out održaće još jednu svirku u istom prostoru, ali ipak sa izmenjenim repertoarom. Cena ulaznica u pretprodaji za oba nastupa iznosi 800 dinara.

{youtube}dbd5VibkDlA{/youtube}

A Novu 2012. godinu dočekajte uz ekskluzivni novogodišnji nastup grupe Darkwood Dub. Da bi sve bilo u najboljem redu i na visokom nivou, organizatori su ograničili broj karata za novogodišnju noć. Ulaznice su u prodaji po ceni od 2.500 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22), na blagajni Doma omladine i na svim Eventim prodajnim mestima.

Prvi dan 2012. godine i još jedan tradicionalni koncert u Gun Club-u Kande Kodže i Nebojše sa početkom u 22h. „Singl „Kafane i rokenrol“ Kande Kodže i Nebojše obeležio je 2010. godinu, dok ovogodišnji album „Manifest“ (Odličan hrčak) nastavlja da potvrđuje kreativnu vitalnost benda, u šta su se uverili posetioci Jelen Top 10 turneje, na kojoj su KKN bili jedni od nosilaca“ izjavili su organizatori.

{youtube}c0qLaSJUIrA{/youtube}

Cena karata za 01. januar u pretprodaji je 800 dinara i mogu se nabaviti u Kafe Šikarica( Skadarska 22), Blagajna Doma omladine, Pinball Wizard Records ( Makedonska 30, TC Eurocentar) i Eventim prodajna mesta.

Tri dana i tri sjajna koncerta. Odlična prilika da na najbolji mogući način ispratite staru i dočekate Novu godinu. Ne propustite priliku i nabavite svoje karte na vreme.

{youtube}ex8Eq6utFdE{/youtube}

(Visited 49 times, 1 visits today)