Poznato lice „Stranca u noći“ oduševilo beogradsku publiku


Massimo Savić @ Bitef Art Summer StageMassimo Savić, muzičar autentične energije i vokala, još jednom je preksinoć, na letnjoj sceni Bitef Art Cafe-a, pokazao zašto se publika iznova vraća njegovim tradicionalnim nastupima u ovom klubu. U srcu Beograda, na Kalemegdanu, nizali su se redom trodecenijski hitovi ovog vanvremenskog umetnika. Neki sasvim sveži, a neki u novom aranžmanu.

Od početka koncerta, brojni posetioci su u glas pevali i euforično pozdravljali Massimove prepoznatljive „eho“ momente u izvođenju pesama. „Koncerti u Beogradu su mi među najdražima, jer publika na ovim prostorima prepoznaje i reaguje na iste segmente u numeri na koje reagujemo i mi, muzičari“, istakao je Masimo, nakon što su prisutni ovacijama pozdravili izvođenje pesme „Iz jednog pogleda“.

Massimo Savić @ Bitef Art Summer Stage

„Dodirni me slučajno“, „Stranac u noći“, „Suze nam stale na put“, „Indija“ …samo su neki od brojnih hitova koje su tu noć učinile magičnom i nezaboravnom za sve ljubitelje rada ovog kantautora. Muzika koju Massimo proizvodi sa pratećim bendom, bilo da je reč o originalnim ili interpretiranim numerama, prepoznatljiva je po jakim, naglašenim emocijama i razmeni energije sa publikom. U svakoj obrađenoj pesmi Massimo je ostavio svoj pečat. Trajan i neponovljiv. Tako je bilo i ovoga puta u prepunom klubu na Kalemegdanu.

Massimo Savić @ Bitef Art Summer StageČovek koji je slamao ženska srca 80-ih godina prošlog veka, i dalje pleni svojom unikatnom pojavom, jednostavnošću, energijom i stilom izvođenja. Zbog toga su i dalje u njegovoj publici dame i gospoda svih starosnih doba. Svi ujedninjeni u želji da „upiju“ strastvenu energiju kojom Masimo naprosto isijava prenoseći je na sve prisutne. Massimo je ovom prilikom najavio i buduću saradnju sa Dejvidom Rodsom (David Rhodes), gitaristom benda čuvenog engleskog muzičara Pitera Gebrijela (Peter Gabriel). „Biće to sjajan album“, kratko je prokomentarisao Massimo.

Massimo Savić, zajedno sa pratećim bendom, priuštio je tu noć prisutnima, tročasovni magični užitak, koji će sigurno pamtiti po dobrom zvuku, euforiji, zagrljajima, porukama ljubavi, pozitivnoj energiji, crnom vinu, ponekoj suzi i želji da ponovo imaju priliku da uživaju u njegovoj neponovljivoj kreativnosti.

Massimo Savić @ Bitef Art Summer Stage

(Visited 101 times, 1 visits today)