Poznata satnica koncerata Foo Fightersa u Puli


Poznate su satnice i servisne informacije za oba rasprodata koncerta grupe Foo Fighters koji će se 18. i 19. junaa održati u pulskoj Areni.

Satnice za dva koncerta koja će bend odsvirati u Puli su iste. Vrata Arene će se otvoriti u 18:00, predgrupa, Frank Carter & The Rattlesnakes, počeće u 20:00, a Foo Fighters u 21:15.

S obzirom na rasprodatu Arenu i detaljan pretres na ulazima vrata će se otvoriti dva sata pre početka predgrupe te više od tri pre Dejva Grola (Dave Grohl) i njegovog benda. Publika koja ima ulaznice za Parter te osobe u invalidskim kolicima u koncertni prostor će ulaziti isključivo na ulaze označene A/B iz Istarske ulice (donja strana Arene). Publika s ulaznicama za Tribinu i Stajanje na travi ulaziti će isključivo na ulaze C/D koji se nalaze na uglu Scalierove ulice i Ozad Arene.

Pripremljene su i dve zone gde će fanovi moći kupiti merchandise benda i piće. Jedna se nalazi van koncertnog prostora, ispred Arene u Istarskoj ulici, a druga unutar prostora, odmah nakon provere ulaznica za Tribinu i Stajanje na travi u ulici Ozad Arene.

(Visited 41 times, 1 visits today)