Poznat program Krk Etno festa


Drugog vikenda u junu, tačnije11. i 12. na programu je prvo izdanje Krk Etno Festa: Pul Kaštela. U dva dana na trgu Kamplin izmeniće se vrhunski muzički gosti i obojiti atraktivnu lokaciju etno / world / jazz / folk / blues zvukovima.


Svoj premijerni krčki nastup imati će folk rock bend Ogenj, dolazi i renomirana Tamara Obrovac u formi dueta; Tamara Obrovac glas / Uroš Rakovec gitara, mandola, tu je i Nina Romić, jedna od najistaknutijih hrvatskih muzičarki mlađe generacije i promoterka kantautorske scene, odnosno etno grupa iz Pazina, Veja ,koja na moderan način istražuje i izvodi tradicionalnu muziku Istarskog poluostrva.

RASPORED

petak, 11.6.
21h Tamara Obrovac duet
22h Ogenj
subota, 12.6.
21h Nina Romić
22h Veja


ULAZNICE
Ograničen broj ulaznica je pušten u prodaju i dostupan preko sistema Entrio kao i u Dallas music shopu u Rijeci (Splitska 2a). Cena ulaznice u pretprodaji za svaki dan iznosi 60 kn, a na dane održavanja cena se povećava na 85 kn. Takođe, u prodaji su i festivalske ulaznice (važe za oba dana) po ceni od 100 kn.


NAPOMENA
Najavljeno događanje organizovano je uz poštovanje svih preporuka HZJZ-a za sprečavanje zaraze virusom COVID-19. Radi zaštite sopstvenog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se učesnici i posetioci pozivaju na poštovanje preporuka.


(Visited 10 times, 1 visits today)