Poznat izgled omota novog albuma grupe Alter Bridge – „The Last Hero“


Alter Bridge - The Last Hero (Album Cover)Hard rok bend iz Orlanda, Alter Bridge objaviće svoj, peti po redu, album The Last Hero, 7. oktobra, putem izdavačke kuće Napalm Records u svim delovima sveta, izuzev Severne Amerike. Album je producirao Majkl Basket (Michael „Elvis“ Baskette), koji je takođe pomogao bendu u realizaciji tri prethodna albuma – Blackbird (2007), AB III (2010) and Fortress (2013).

Promocija albuma održana je 6. jula u dvorani Beacham u Orlandu, gde je bend imao živi nastup.

U intervjuu datom prošle godine za TeamRock radio, gitarista benda Mark Tremonti govorio je o tome šta fanovi mogu da očekuju od sledećeg albuma. „Album bi mogao ići u bilo kom pravcu“, rekao je on. „Imam gomilu ideja u sasvim različitim stilovima. Nadam se da ovaj put možemo doneti nešto novo na sto.“

Alter Bridge će se vratiti u Evropu ove jeseni. Turneja, koja će početi 4. novembra i trajati 24 dana, obići će 15 zemalja. Specijalni gosti biće danski rokeri Volbeat, koji su objavili svoj šesti album prošlog meseca pod nazivom Seal The Deal & Let’s Boogie, francuski progresivni metalci Gojira i obećavajući Like A Storm.

Poslednji album benda Alter Bridge, Fortress, našao se na listi Active Rock Top 15 singlova sa „Addicted To Pain.

Kada je bend na pauzi, Kenedi (Kennedy) nastupa kao frontmen Slešovog (Slash) benda Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators.

Gitarista Tremonti je objavio treći studijski album sa svojim bendom Tremonti, pod nazivom Dust, 29. aprila.

Takođe, bend je objavio i datume koncerata na evropskoj turneji, od kojih nama najbliži 14. novembra u Beču gde Vas organizovano vodimo na koncert.

(Visited 213 times, 1 visits today)