Pozivamo vas na svečano zatvaranje Humantarne prodajne izložbe slika za Devojku koja voli život!


Devojka Koja Voli Život - Humanitarna izložbaDragi prijatelji,
pozivamo vas na svečano zatvaranje Humantarne prodajne izložbe slika za Devojku koja voli život*! Izložba je otvorena od 10. juna, a zatvaranje je planirano za četvrtak, 16. jun 2011. Na svečanom zatvaranju u četvrtak u 21h u bašti Atine nastupiće flamenko sastav „Como el agua“, u proširenom sastavu i sa proširenim repertoarom.

Najavljujemo popust slika na dan zatvaranja izložbe, u četvrtak 16. juna. Cene slika su još u početku bile postavljene ispod njihove realne cene, a sada smo odlučili da napravimo i popust kako bi se ostvario cilj ove izložbe. Na našoj izložbi možete pronaći veoma povoljne slike za upotpunjavanje i ulepšavanje vašeg doma ili poslovnog prostora.

Mesto održavanja izložbe: „Atina“, Katolička porta 1, Novi Sad

Vreme održavanja izložbe: od 10. do 16. juna 2011.

Otvaranje izložbe: 10. jun 2011. u 20h uz flamenko sastav „Como el agua“.

Zatvaranje izložbe: 16. jun 2011. u 21h uz flamenko sastav „Como el agua“

Učešće u izložbi uzima više od trideset autora koji na ovaj način žele da podrže ovu humanitarnu akciju.

U organizaciji izložbe učestvuju: Ivana Vukanović (slikarka), Danijela Stojković (osoba koja se profesionalno bavi marketingom), Vesna Latinović (galeristkinja) i Darja Kostić (profesor engleskog jezika, devojka koja voli život).

Sponzori događaja: Restoran „Dva štapića“, Uramljivačka radnja „Ars Imago“, „Atina“

Dobrodošli!

Devojka Koja Voli Život - Humanitarna izložba


*Humantarna akcija Devojka koja voli život započela je sredinom marta 2010. sa ciljem da podrži jednu mladu osobu koja se na kreativan način bori za svoj život i svoje zdravlje. To je Darja Kostić, devojka koja boluje od teške bolesti bubrega i kojoj je potrebna transplantacija u inostranstvu. Našu akciju je podržao veliki broj ljudi, firmi i medijskih kuća. U okviru akcije organizuju se najrazličitiji tipovi manifestacija, od humantarnih koncerata i predstava, do humantarnih izložbi slika, rukotvorina, ikona i sl. Do sada smo uspeli da prikupimo oko 45.000 evra, a ukupan iznos novca koji je potreban za transplantaciju je 75.000 evra. Više informacija o humanitarnoj akciji Devojka koja voli život naćićete na sajtu: www.devojkakojavolizivot.info ili na istoimenoj fejsbuk stranici.

Devojka Koja Voli Život - Humanitarna izložba

(Visited 81 times, 1 visits today)