Pozitivna trema pred nastup u Valjevu nakon 3 godine…


Neverne Bebe - ValjevoU okviru najavljene mini turneje i koncerata koji su pred nama (Zlatibor 07.07.2010. i Požarevac 16.07.2010. godine.), Neverne Bebe ipak nose slatko breme posebne odgovornosti pripremajući susret sa valjevskom publikom 08.07.2010. godine.

Grad u kome polovina benda na neki način i dalje živi i sa kojim su zauvek spojeni nitima koje su neraskidive, ispisaće uz mnogobrojne fanove još jednu značajnu stranicu u istoriji Nevernih beba.

Od svih iznenađenja kojih će biti zaista mnogo za sada ćemo otkriti samo predgrupe…
Ispunjavajući još jedno obećanje dato nakon Konkursa za najbolju autorsku pesmu, pozvali smo osvajače druge nagrade po izboru N’ beba (pesma „Otrgni se“) – valjevski bend „Teatar Bizar“ kojima smo tada obećali jedan nastup na nekom od većih koncerata. Ima li bolje prilike? Takođe, svima koji dođu sasvim sigurno će biti zadovoljstvo da čuju i vide bend „Eon„, Vaše i naše stare znance.

Sve dodatne informacije o ovom ali i o koncertima u Lebanama i Kruševcu možete pronaći na našim stranama sajta i foruma, a mi ćemo Vas obaveštavati što redovnije.

Još jedno podsećanje na prošli koncert u Valjevu – svratite do naše Galerije fotografija Valjevo – gradski Trg – 22. avgust 2007. god.

(Visited 44 times, 1 visits today)