Povratnička turneja benda Atheist Rap: Svirka u KC Ruma (nagradna igra)


Mark Eitzel @ CK13, Novi SadNovosadski pank bend Atheist Rap nastupiće večeras, 9. februara u Kulturnom centru Ruma. U okviru povratničke turneje koju su započeli u decembru prošle godine, 16. februara sviraće i u sarajevskom klubu „Johnny“.

Na dugo očekivani smak sveta, „matori pokvarenjaci“ su se nastupom u Božidarcu u okviru festivala „Vračar rocks“ oprostili od publike. Budući da do apokalipse nije došlo, krajem prošle godine započeli su povratničku turneju.

“Sa radošću i nevericom možemo konstatovati da stanovnici planete Zemlje, među kojima deo populacije čine fanovi i članovi Atheist Rap-a, konačno mogu da odahnu jer nas je apokalipsa, uprkos najavama, ovog puta zaobišla. Uskoro očekujte nove datume i gradove u rasporedu koncerata!” – kažu „ateisti“ i dodaju da će tek objaviti datume predstojećih svirki.

RockSvirke, bend Atheist Rap i Kulturni centar Ruma će vam pomoći da se nađete u centru dešavanja. Prvih dvoje čitalaca koji tačno odgovore na nagradno pitanje dobiće po jednu kartu za najavljenu svirku.

Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do večeras (9. februar) u 20h (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu).

Prosto je kao i pitanje koje sledi za sve učesnike nagradne igre: Pre kog velikog američkog benda je Atheist Rap nastupio na main stageu, na festivalu Exit 2011?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

Koncert počinje u 22.30 časova, a karte su u prodaji po ceni od 250 dinara.

(Visited 134 times, 1 visits today)