Postavljanje bine grupe AC/DC na stadionu Partizana od petka


Organizatori koncerta grupe “AC/DC” u Beogradu saopštili su juče da će 22. maja, četiri dana pred nastup na Partizanovom stadionu početi postavljanje bine, široke 21 metar i duge 75 metara. “Na postavci bine radiće 300 radnika za koje će dnevno biti obezbeđeno 450 kilograma hrane, a do finalizacije radova ova brojka će se popeti na dve tone! Binu i radnike dovešće 45 šlepera i 15 autobusa”, saopštila je produkcijska kuća “Komuna”.

Navodi se, takođe, da će zbog dimenzija bine ceo stadion moći da uživa u vidiku na grupu, jer će pista od glavnog dela bine sezati do sredine terena.

Organizatori garantuju “besprekoran audiovizuelni događaj sa rasvetom i zvukom od 500 KW i nekoliko hiljada metara kablova koji će sve to povezati.”

Na dan koncerta na prilazima stadionu u ulicama Dr. Milutina Ivkovića i u Humskoj ulici biće postavljeni punktovi za proveru karata, a ukupno 30 kapija stadiona biće otvoreno za posetioce već od 15 sati.

Koncert će nadgledati 800 pripadnika obezbeđenja.

Program počinje od 18 sati, a u okviru Koncertnog prostora biće postavljeni i štandovi oficijelne robe AC/DC, kao i štand Sonija na kome će posetioci moći da kupe sve albume slavnog australijskog benda.

Posetiocima će na raspolaganju biti 200 toaleta, a unošenje profesionalnih fotoparata u koncertni prostor najstrožije je zabranjeno.

VIP lože će se nalaziti na istočnoj i zapadnoj strani stadiona; karte za njihovo korišćenje koštaju 25.000 dinara, što uključuje i parking mesto, hranu i piće.

Kako se u saopštenju dodaje, karte za koncert se još mogu nabaviti na prodajnim mestima Bilet Servisa, Mamuta, IPS-a, Eventima i sajta Eventim-yu.com.

Izvor: 24sata

(Visited 150 times, 1 visits today)